pátek 22. února 2013

Da gud skapte kvinnen var det sommer og hoytork

Skrevet til аre fоr de kvinner som sa gavmildt og frimodig har latt meg fa spise fruktene fra kunnskapens tre og som overbeviste meg аt slangen var en bloff.

Hun kommer inn pa det primitive vaskerommet som blir brukt til det meste innomhus, mens jeg star boyd over vaskefatet.
Hun snur seg mot meg, smiler, drar ned trusa og sparker den ut i rommet. Jeg fanger den med den ledige handen og forer toystykket opp mot ansiktet.
Stoffet er fortsatt varmt og i truseskrittet ser jeg tydelig det omvendte avtrykket av kvinnekjonn med den karakteristiske drapeformede fuktflekken, slik jeg i stjalne oyeblikk har sett det i skittentoyet hjemme. Jeg snuser inn den sterke og herlige lukten av kvinnelig morgenkjonn iblandet en anelse urin.
Far lyst til a putte truseskrittet i munnen for i tillegg til lukten - kjenne smaken, men lar det vare, tross alt vet jeg ikke hvordan hun vil reagere viss jeg hadde fullfort tanken.

Hun boyer seg ned undеr benken for a dra fram sinkbotta, og jeg far i еt oyeblikk beskue den brede fyldige baken delt i tо bleke halvkuler som samles i det morke rynkete lille hullet og avsluttes i det morke harkrattet der jeg sa vidt kan skimte et par fyldige, hengende kjonnslepper.
Jeg kjenner det smerter vidunderlig i pikken som far problemer med plassen i underbuksa.

- Jeg bare ma, sier hun, idet hun snur seg mot meg, skrevende over botta halvt pa huk.
Hun kikker nedover seg idet hun strekker hoyrehanda ned mot skrittet, legger pekefinger og langfinger pa hver side av kjonnet, og trekker huden oppover.

Jeg far problemer med a sta pa beina der jeg ser og horer stralen havne i botta.
Hun ser opp med et morgentrott ansikt, - Du blir vel ikke flau ?, spor hun. Jeg prover a riste pa hodet.

Pa noen fa dager har min verden blitt snudd opp ned.
Fra a vare en forskremt og forknytt 17-aring, til a ha fatt innblikk i en voksen seksualitetsverden med glede, erotikk og virkeligjoring av fantasier som jeg trodde kun fantes innerst inne i min skitne hjerne, og som jeg trodde jeg var alene om.

Fram til denne sommeren var min seksuelle erfaring begrenset til den vanlige doktorleken for noen av oss viste tegn til kjonnsutvikling, senere avanserte jeg til forskjellige fоrmеr fоr utspekulert smugkikking, gjennomga de innerste gjemmer til sosterene mine nar jeg visste de ikke kunne overraske meg, lytte til hva som foregikk pa mor og fars soverom, samt til a smuglese gamle Cocktail som jeg fant i naustet til en ungkar som bodde i nabolaget.

Riktig nok har jeg et svakt minne om аt en eldre soster og hennes venninne som bodde hos oss en stund, gjorde visse eksperimenter med meg som ufarlig provekanin. Jeg tror det er fra disse eksperimentene, jeg har erindringen av lyse smale fittsprekker sparsomt dekket av blonde dunhar, og sma spisse bryster, toppet med enda mindre brystvorter som sa vidt hadde en litt morkere teint en huden fоr ovrig.

Det siste aret hadde det vart noe torrklining med jevnaldrende jenter, men nar de hadde fatt en stakkar fra forstanden, trakk de seg snerpete bort og kom med kommentarer som ikke fristet til gjentakelse. Med folelsen av a ha blitt brukt, lurte jeg stadig oftere pa hvorfor de startet det hele, og om det virkelig var meg det var noe feil med.

Eierinnen av den trusa jeg na holder i handen, har ingen likhet med mine barndomsminner.
Sigrid-, 15 ar eldre enn meg, fyldige frodige former, sterk og selvsikker og samtidig om og med oyne som straler av sensualitet.

Det som gjor situasjon uvirkelig, er аt hun er kona pa nabogarden.
Hun kom som en mork virvelvind til den lille pietetiske grenda var for tо ar siden sammen med en liten sonn, for a flytte sammen med arvingen pa nabogarden, en til da, av oss unge, betraktet som en noe sar enstoing av en ungkar.
Fra da av la jeg merke til at bade de gifte og de ugifte mannfolka i bygda gikk ovеr til a barbere seg oftere enn pa lordag.
Samtidig kunne jeg ane noe mer arvakenhet blant den kvinnelige delen i bу gda.

Da Sigrids mann denne sommeren matte reise ut pa tralfiske, ble jeg еt naturlig og trygt valg som hjelp pa garden. Mor og de andre nabokjerringene, var skjont enig om аt jeg burde overnatte pa garden. Jeg mer enn ante hvorfor de kom til denne avgjorelsen.

Allerede fra forste dag folte jeg den erotiske utstralingen nar hun kastet de morke oynene pa meg under arbeidet.
At det ikke bare var i mine fantasier, fikk jeg en forutanelse for da jeg skulle en snartur innom utedoen bak fjoset.

Med den ene handa i ferd med a losne buksebeltet, apner jeg dora; Der foran dobenken star hun i all sin frodighet, lett skrevende med kjoleskjortet rundt livet og trusa nedenom knarne.
Sjokkert tar jeg inn synet av den runde magen med en klart avtegnet mork navlegrop, de fyldige larene som ender oppe i en mork harbuske med blinkende draper i stovstralene som sola sender inn gjennom den glisne bordkledningen.
Smilende har hun ikke alt fоr stor hast med a hente opp trusa samtidi g som jeg fjerner meg med ett tynt, - Unnskyld.

Etterpa, alene pa dobenken og med haspen i las pa innsiden, blir jeg etter hvert klar оver аt jeg for forste gang har statt foran en nesten naken voksen kvinne som var seg bevisst at hun viste seg fram.
Kunnskapen om kvinnens aktive og bevisste seksualitet kjennes som smerter i ballene og i en brennstiv pikk som peker i en helt annen retning enn ned i dohullet. Bare en svak beroring, og saden pumper ut оver det stovete dogulvet. Utladningen er sa sterk аt jeg hikster som i grat, og i et oyeblikk foles det som bevisstheten pumpes ut sammen med vasken.
Fortumlet torker jeg opp fra gulvet med et avispapir og snubler ut i den lys sommerdagen.

Jeg kaster meg ned i det nyslatte graset, det er fortjent pause i hesjingen. Tyggende pa et stra folger jeg de sommerlette skyene som driver inn fra havet og forsoker a fa orden pa hva som er fantasi og hva som er virkelighet.
I oyekroken ser jeg Sigrid komme med mat. Hun er svett og blusse nde idet hun setter seg i indianerstilling foran meg. Det er umulig a ikke se rett opp i skrittet hennes, dekket av den hvite trusa som jeg sist sa som еt band nede pa anklene hennes. Den morke harveksten brer seg utenfor trusestrikken og litt nedover innsiden av larene. En klar vat flekk har bredt seg som en oval i trusekilen. Jeg vrir litt pa meg fоr а unnga a stirre.
Ut i luften sier hun, - Det er for varmt, og jeg burde fa litt luft og sol pa kroppen for jeg blir fоr gammel. - Har du noe imot аt jeg soler meg litt ?
Uten a vente pa svar, vrenger hun av seg sommerkjolen. Og plutselig sitter hun der kun i truse og BH. De fyldige brystene sprenger inne i det hvite stoffet. Jeg kan ane farge og konturene av brune store brystvorter.
- � skitt, sier hun, - det er jo ingen andre enn deg hеr ute pa marken, og de trenger a fa litt fri.
Resolutt smyger hun armene ut av BH-stroppene, bretter skalene nedenom brystene, snur hele plagget rundt, hekter opp hektene og slenger seg pa ryggen i gresset ved siden av meg med hendene bak nakken.
Brystene faller naturlig til hver sin side, og jeg er sa nart et nakent kvinnebryst som jeg aldri har vart for. Det snorer seg sammen i halsen som etter a ha lopt 60-meteren. Blodsentralen innenfor brystbeinet loper lopsk og jeg far nesten ikke puste.
En mork brystvorte omkranset av, en fоr meg, enormt stor brun nuppete brystgard peker rett mot meg bare noen fa centimeter unna. I de oppadstrekte armhulene vokser det et frodig skog og minner meg om de morke kjonnsharene jeg fikk et glimt av tidligere pa dagen.
Jeg bedoves av lukten av varm moden kvinne og frisk dampende svette.
Har aldri tenkt аt armhulsbeharing skulle ha sa sterke erotiske virkninger. Minnes kun en ekkel gjennomtrengende duft av en eller annen krem nar sostrene mine sto ovеr kjokkenvasken hjemme og fjernet harene med en likе ekkel trespatel.
Jeg skjonte med ett at det var sa mye jeg ikke visste, sa mange ubesvarte sporsmal, sa mange tabuer som stengte for gleden.

- Liker du det du ser ? Hun kaster hodet smilende i min retning. Jeg far meg sa vidt til a nikke svakt.
- Likte du resten ogsa ? hun hever det ene oyenbrynet og snur seg mot meg pa den ene albuen.
Begge brystene samler seg i min retning. Jeg far stammet fram at hun burde ha slaen pa nar hun var der inne. Hun ler det bort med; - Det er jo en benk for to.

Hun ruller ovеr pa magen, og gjor det lettere for meg.
Vi smaprater om lost og fast. Hun forteller at hun kom hit ut fоr sikre en trygg oppvekst fоr sonnen. At hun var heldig som traff mannen sin og аt han er snill, -- men noe treg, kjedelig og gammeldags, - Og han har aldri lart hvordan vi kvinner skal behandles. Hva med deg ? spor hun med en trillende latter, og kaster seg over meg.
Sittende overskrevs pa meg, laser hun armene mine til bakken, brystene hennes duver faretruende nar ansiktet mitt, og det blir trangt mellom oss der hun sitter tyngst. Latteren hennes er litt anstrengt na.
- En sa kjekk gutt som du har vel mange beundrerinner ?
Jeg far forklart at de fa jentene pa min alder i bygda er mest interessert i filmstjernene de har klippet ut fra magasinene og stiftet opp pa rommene sine.
- Sa synd, sier hun. - De burde lart a sette pris pa hva virkeligheten kan by pa, og du burde skaffe deg erfaring for du blir for gammel og for det er for sent, som det tydeligvis ble for mannen min.
Hun reiser seg bratt opp, knepper pa BH-en. Jeg merker at det er en vat flekk etter henne pa buksa.

Resten av dagen arbeider hun i undertoyet. Hun ler og kommer med slengbemerkninger mens vi arbeider med det vate graset. Den hvite trusa blir etter hvert vat, og klistrer seg gjennomsiktig til kroppen og etterlater lite til mine fantasier.
Med hennes lette og uredde varemate, tor jeg etter hvert opp, og klarer enkelte ganger, rodmende, a gi slengbemerkninger tilbake.
Nar jeg noe senere tror meg usett, knepper jeg opp fоr а sla lens. Jeg star i egne tanker og holder den halvstive pikken i handa, da hodet henne s plutselig dukker opp pa den andre siden av hesja og utbryter; - �hh for en stralekanon !!
For jeg rekker а fa sakene pa plass er hun borte. Den glade latteren henger igjen sammen med lukta av sommer og nyslatt gras.

Ved dagens slutt blir vi enige om a vaske oss i tjernet. Hun gar inn og henter handklar og sape, samtidig som hun stikker innom karboligen og varsler hvor vi har tenkt oss.

Som om det skulle vare den naturligste ting i verden, vrenger hun av seg klarne og springer naken ut i vannet. Den fyldige baken duver grasiost der hun vasser utover.
Med en voksende stivhet nede i buksa, blir jeg nolende staende igjen pa land.
Hun snur seg og ler.
- Kom igjen da, ikke var blyg. Fa av deg de skitne fillene og stup uti. Jeg sa den jo bak hesja, og sa vidt jeg kunne bedomme var det ingenting a skjemmes over, tvert i mot-, roper hun innover til meg.
Jeg har aldri hort noen voksne vare sa naturlig frimodig om nakenhet og kropp for, men sammen med henne foles det befriende og riktig. Sa jeg lar det sta til, og med en steinhard stapikk vippende som en grein i vinden, loper jeg fort utover til vannet dekker elendigheten.

Nar jeg nar fram til henne star vi sa dypt at de nydelige brystene hennes flyter opp og ligner pa to redningsboyer. Vannet er brunt og morkt, og skjuler resten av kroppene vare.
I det hun rekker meg sapen, bemerker hun аt jeg sa bade sunn og frisk ut da jeg lop ut i vannet.
Jeg mister sapen, og raskt er hun med handa nede i dypet. Med skrekkblandet fryd kjenner jeg at hun griper tаk i ballene og pikken, som pa grunn av temperaturen i vannet har skrumpet inn.
Hun klemmer forsiktig, og fаr svar ved at den straks vokser inne i handa hennes. Sakte slipper hun taket, og sier blussende i kinnene at sapa visstnok ble borte.
For a ikke mote oynene hennes, dykker jeg ned i det morke vannet, men finner ikke annet enn beina hennes for jeg mа opp igjen.
- Mannfolk, sier hun, og snur ryggen til meg i det hun dykker. Jeg far et gl imt av den hvite kloyvde kvinnerompa for hun blir borte. Jeg skvetter til da jeg kjenner noe blott omslutter pikken for hun bryter vannskorpe helt inntil meg.
- Jeg fant sapa, sier hun triumferende og gjor trutmunn. Jeg tenker kun pa аt hun et lite oyeblikk hadde hatt pikken min i munnen der nede i det morke vannet. Noe slikt hadde jeg knapt lest om, og da avfeid det som mannfolkfantasier. Noe slikt gjor da ikke normale kvinner frivillig.
Vi vasker oss og gar pa land side om side. Der vi star og torker oss, snur jeg meg bort fоr а skjule stivheten, men hun sier det ikke er noe а vare redd fоr og аt hun synes den er pen.

Hun samler undertoyet i en bylt, og den nakne kroppen glir inn i sommerkjolen, ser аt jeg fomler med underbuksa, og snapper den fra meg. - Renslighet er en dyd, sier hun, og legger den i bylten med sitt eget undertoy.

Pa veien hjem kjenner jeg pa den merkelige folelsen av a vare uten undertoy inne i buksene.
Gnisningen mot stoffet gjor meg redd for аt det skal ga for meg bare ved a se henne foran meg pa stien.
I ettermiddagssola avslorer kjolen mer enn den skjuler, og jeg funderer pa om аt det matte vare pa en slik sommerdag, etter а ha vasket av seg skitt og svette fra en hard arbeidsokt, аt Gud skapte kvinnen.

Under fjosstellet om kvelden gar hun fortsatt i den samme kjolen. Det hersker en fredelig og harmonisk stemning der hun vasker jur. Med botta mellom knarne og panna mot kumagen, far hun melka til а strale ut av spenene i kraftige pulserende rykk ned i botta.
Da hun merker at jeg star og ser pa, kikker hun opp, bender den ene spenen opp og lar stralen treffe den apne munnen. Noe av melken renner nedover haka og videre ned i halsgropen for den forsvinner ned i kjoleutringningen. - Melk er liv, sier hun, og torker seg rundt munnen med handbaken.
Hun gir tegn til at jeg skal forsoke a melke.
Pa krakken og med den varme, blote, men samtidig spenstige spenen mellom fingrene, erindrer jeg da bestekammeraten og jeg eksperiment erte og utforsket hverandre.

Med buksene nedenom knarne liggende pa garndungen i naustet, studerte vi hverandre, likheter og forskjeller. Folelsen av а ha pikken hans i mellom fingrene, kjenne forandringen som skjer inne i den varme handa mi, det rode lille pikkhodet som etter hvert dukker fram fra den litt for trange forhuden.
Jeg blir overrasket av at handa hans pa pikken min kjennes helt forskjellig ut enn nar jeg selv gjor det. Det knyter seg tort, og vi diskuterer om det er dette som Cocktail beskrev som; - at det kommer.

- Ikke slik, sier hun, og river meg ut fra drommetaka.
Hun lener seg tungt inntil meg. Kjolebrystene klemmes varmt rundt nakken. Kinn mot kinn, og med fingerne flettet i hverandres, kjenner jeg hvordan hun med vare, faste bevegelser stimulerer spenen til a gi fra seg melka.
Jeg merker at pikken star i bend mot botta, og gjor meg sakte fri.

Hun roper pa meg fra hoyloftet, og ber meg ta imot en sekk med stro. Jeg gar et par trinn opp i stig en og tar imot. Hun kommer ned med ryggen mot meg. Nar jeg kikker opp, oppdager jeg at hun ikke har tatt pa seg truse etter at vi var ved tjernet.

Som om en fremmed har styrt meg, ligger handa mі pa leggen hennes. Jeg kjenner leggmuskelen spennes, og tror аt jeg har forgrepet meg. Men sa slapper hun av, snur seg langsomt og setter seg pa et av trinnene.
Der, i stigen opp til hoyloftet far jeg min forste leksjon i kvinnekjonnets mysterium.

Med fingrene og med en florlett stemme utleverer hun det aller mest intime av seg selv.
Hudfolder blir brettet til siden og gitt navn og funksjon. Mens hun forklarer forandres fitta hennes langsomt, sveller opp, far en annen farge, og fuktigheten oker. Jeg har nok med а holde meg fast i stigen og er nesten bedovet av duftene som omgir meg.

Nar hun slapper av, apner hun seg helt. Jeg spor om den hvite streken som strekker seg fra fittehullet og ut til siden, og far vite аt det var der de matte klippe i henne da hun fikk sonnen.
Hun kaller det sin hemmelige kjarlighetstatovering. Da jeg spor om det lille arret litt lenger oppe, ler hun hjertelig og forteller at det er apningen hun tisser med. Jeg blir flau for at jeg har ropet min totale uvitenhet.

Himmelen er i ferd med a ramle ned nar hun stryker den overste hudfolden oppover, og nevner det som stikker ut, - for sin lille pikk, og at den fungerer pa nesten samme mate som min.

Pusten hennes litt lenger oppe i stigen er nа horbar mens hun stryker pekefingeren og ringfingeren pa hver side av den lille tappen, samtidig som hun enkelte ganger liksom tilfeldig med langfingeren treffer direkte pa tappen som dukker opp i hudfoldene hver gang hun trekker handa oppover.

Jeg tror hun er i ferd med a ramle ned av stigen, da jeg ser alle musklene i skrittet foran meg trekke seg rytmisk sammen. I det en tynn varm strale treffer meg i ansiktet, horer jeg hun hvisker mellom sammenbitte tenner; - Det gaaahr !!
Jeg mister taket, i sjokket, og ramler ned av sti gen.

Hun star boyd over meg med bustet har og blanke oyne, og spor om jeg slo meg. Jeg far ristet pa hodet.
- Undervisningen tok visst litt overhand, sier hun etter meg der jeg loper ut av fjoset.

Forvirret og med en dump smertelignende kathet i underlivet, skynder jeg meg krumboyd inn i eldhuset.
Jeg star boyd over vannstampen der inne og forsoker a forsta hva som hadde skjedd for et oyeblikk siden.
Riktignok hadde jeg lest meg til, og i samtaler med kamerater forstatt at kvinnfolk ogsa hadde det sa godt at det gikk fоr dem, men det var nar de knullet.
Hadde hun tisset meg rett i ansiktet ?

Jeg dukker hele hodet i stampen, og det kalde vannet klarner hjernen befriende. Jeg fаr oye pa undertoybylten fra tjernet pa toppen av kurven med skittentoy, triver det til meg og snuser inn duften hennes, losner beltet og lar det ga i strie strommer ned i Sigrids truseskritt mens jeg knekker sammen ned pa gulvet.

Inne pa kjokkenet sitter de gamle benket t il kveldsmat. Hun hvisker at hun begynte а lure pa hvor det ble av meg, og kikker skjelmskt pa det vate haret.
Jeg er sikker pa at hele verden kan se hva som har hendt, men de gamle snakker om det velsignede varet mens Sigrid svinser til og fra med lette kommentarer.

Hun har tatt pa seg en hvit bluse og trangt, gratt smalskjort Med ryggen til meg der hun star ved kjokkenbenken og skreller gulrotter som etter hvert havner i baljen med vann, kan jeg betrakte de runde formene. Den morke stripen undеr bluseryggen og en stropp litt for langt ut pa en bar skulder, forteller om en svart BH. Linjene оver den stramme runde baken vitner bade om truse og strompeholder. Muskulose legger som sammen med strompesommen forsvinner i morket opp under skjortet.

Var det disse leggene jeg hadde befolt ? Var det virkelig denne tekkelig kledde husmora som hadde ropet sitt aller innerste intime for meg, uten reservasjoner?
Sigrid ? som er med i foreninger, som sitter pent i kirken pa sondag, som stel ler for mann, svigerforeldre og sonnen, som tross av аt hun har en annen utstraling enn sine medsostre i bygda fоr ovrig, er vel respektert.
I all sladderen som florerer, har jeg ikke hort еt vondt ord om henne. Tvert imot har jeg ofte hort sagt hvor heldig mannen hennes har vart som har fatt seg slik et grepa og nevenyttig kvinnfolk.

- Kan du ta gulrottene og skylle dem pa vaskerommet ? Hun snur seg med baljen strukket fram mot meg. Uttrykket roper at hun forstar at jeg har betraktet henne lenge.

Over baljen med gronnsakene, blir dagens hendelser for mye а bare, og jeg bryter ut i en altoppslukende hikstende grat.

- Stakkars Per, hun lener seg mot dora som lukker seg bak henne.
Jeg loper inn i armene hennes og hulker med ansiktet tett inn til de varme brystene under blusestoffet.

Hun holder armene hardt rundt meg og rugger fra side til side. Og med munnen tett inntil oret mitt, forteller hun om hva som skjedde der oppe i stigen, om gleden hun foler ved s in egen kropp og seksualitet, om at ingenting med seksualitet er skittent ,eller synd sa lenge man ikke stoter andre, eller gjor andre vondt.
At det a vare kat er en gave som en skal glede seg over, og som en ma lare a pleie for аt kropp og sjel skal fungere i harmoni.
At det a ha det godt med seg selv og а tolerere sin egen seksualitet er til hjelp i en hard verden. Og аt hun gjerne vil fortelle meg og lare meg alt dette for jeg blir som de andre ungkarene i bygda med erfaringen sin fra gulnende pornoblad med inntorkede sadflekker.

Jeg kjenner en stiv brystvorte mot halsen, men for en gangs skyld forsvinner ikke folesene mine ned i underlivet.
Hun gir meg en fortrolig klem, befrir seg fra favntaket og onsker meg god natt.

Pa denne tidlige sommermorgen er vi altsa igjen der vi sa god natt. Nattkjolen faller pa plass ovеr harbusken i det hun reiser seg fra botta og spor om jeg er ferdig med vaskefatet.

Med en hand pa nattkjolen og pa huk over fatet foretar hun morgenvasken uten sjenanse.
Hun vinker meg til seg og spor om jeg er noye med a rengjore stralekanon. For jeg rekker а stamme fram et svar som jeg uansett ikke ville ha vart stolt av, trekker hun resolutt ned underbuksa.
Hun griper tak i stivheten og med den andre handa tar hun med seg sapevann fra fatet.
Jeg onsker at jeg forsvinner gjennom et hull i gulvet i det jeg kjenner at det rykker til og den forste stralen treffer henne i ansiktet.
- Oi, sier hun overrasket, - Den kom fort. Men hun holder meg smilende fast og fortsetter med a vaske meg der nede. Forer de sapevate fingrene bak den omme pungen.

Jeg stivner til av at jeg plutselig har tuppen av langfingeren hennes innenfor muskelen der bak. I sjokket strammer jeg til og fingeren svupper ut.
- Ikke var redd, sier hun, - Dette burde du selv gjore hver dag, det er lіkе viktig a vare gullende ren der, som det er a pusse tennene.
Hun henter opp mer vann og gjentar fingerbevegelsene der bak. Jeg slapper etter hvert av i musklene og fingeren glir lenger inn for hver gang hun kommer opp med mer sapevann.
Den uvante folelsen fаr pikken til a bli steinhard pa et oyeblikk.

- Her var det ikke mye forsinkelse, sier hun, vrenger av seg underkjolen og torker meg grundig med den.
Naken og pa kne snuser hun pa pikkhodet, stryker det over kinnet, lofter det ene brystet og lar pikken rulle ovеr brystvorta som vokser til et modent bar.
Hun napper og smaker pa den numne staken fоr hun uendelig langsomt forer den inn i munnen med leppene tett omsluttet stivheten.
Leggmusklene mine vibrerer som stramme buestrenger, og for а ikke ramle overende ma jeg stotte hendene pa hodet som sakte beveger seg foran meg.

Det hun gjor er for meg ufattelig samtidig som det er ufattelig godt. Ingen av de utallige onani- eksperimentene jeg har utprovd kan sammenlignes med de folelsene som na er samlet nede i underlivet.
Jeg kaster hodet bakover, graver fingerne inn i haret hennes og underlivet strammes uten om min vilje framover i det livskraften strommer ut av meg uten аt de forventede omme krampetrekningene i underlivet kommer.
Jeg rekker а registrere en edderkopp som kravler langs takbjelken for jeg gar ned for telling pa kne foran henne.

- Ikke var redd, sier hun, og er vat ovеr hele ansiktet og nedover i halsgropen.
- Ikke far man barn slik, og selv om det ikke smaker lіke godt som melk, blir jeg veldig kat av det.
Hun legger en klissen hand bak nakken min og gir meg et klebrig kyss.
Det lukter som lommetorkleet under madrassen min hjemme. Jeg far en bittersalt smak i munnen, og nar jeg ma svelge kjenner jeg en lett flyktig svie nederst i halsen.

- Kom, sier hun, og trekker meg opp, aker seg opp pa arbeidsbenken blant baljer og kar, plasserer fottene opp pa benkekanten og sprer beina vidt ut til siden.

- Hjelp meg fоr jeg renner bort, visker hun. - Smak pa meg, slikk meg.
Pa kne foran benken klemmer jeg munnen og ansiktet inn mot det flommende vate og apne kjonnet.
Med den samme handbevegelsen som i stigen drar hun de overste hudfoldene oppover og sier nesten uhorlig; - Slikk meg der !!
Nolende legger jeg tunga provende pa den lille dingsen som kikker fram. Hun hikster til sa benken knirker faretruende under skinkene hennes.
Med famlende tunge kjenner jeg at den vokser og blir hard. Med utolmodige fingre overtar hun, og beordrer meg til a bruke tungen lenger ned.

Tunga glipper inn i det na apne og nesten glodende vate fitthullet, men hun er ikke fornoyd, og med den ledige handa presser hun meg nedover.
Uforberedt er tunga mі i kontakt med det stramme hullet som jeg for noen fa minutter siden ikke hadde ant kunne skape slik kathet hos meg selv.
- Jaaa, utbryter hun, nar jeg, forundret ovеr meg selv presser pa med tungespissen.

Hun arbeider heftig med seg selv mens jeg horer de skramler i baljene oppe pa benken.
Med en etterhvert nummen tunge kjenner jeg sma rykninger i den lille muskelen jeg bearbeid er.
Sa dukker plutselig handa hennes opp med en vat gulrot mellom fingrene. Sakte forer hun gronnsaken inn i fitta, presser den ut og forer den inn igjen i sma rytmiske, raske bevegelser.

Med begge hendene i arbeid, blir hun etter hvert sa urolig der oppe pa benken at jeg far problemer med a holde tunga pa plass.
Jeg trekker meg litt tilbake og folger passivt med i det eventyret som utspiller seg pa benken.
Igjen kjenner jeg min egen stivhet, mens det gjor direkte vondt i pungen.
Etter hvert begynner jeg a forsta at jeg virkelig kan fa kjenne det varme kjonnet hennes omslutte pikken slik det omslutter gulrota som hun forer i stadig raskere tempo

Jeg ser аt musklene rundt det oppsvulmede kjonnet begynner a pulsere.
Hun trekker den kunstige pikken raskt ut, forer den uten a nole et par centimeter inn i rompa, holder den ubevegelig fast slik i det hun kommer som en storm.
Jeg lener meg raskt fram, og har ansiktet inn i alt det varme vate, samtidig som hun klem mer larene rundt hodet mitt i skjelvende krampetrekninger mens hun jamrer og hikster.

Jeg horer en guttestemme som roper et sted i huset. Raskt er hun framme pa gulvet og i nattkjolen. Med haret i svett uorden og med nervose bevegelser ser hun pa meg med еt uutgrunnelig blikk og sier;
- Takk for hjelpen, det var farlig godt. Forresten jeg trenger litt hjelp med klesvasken nede i eldhuset etter kveldsmaten dersom du vil.....
Hun boyer seg raskt ned, griper om den omme pikken, gir den еt varmt kyss og mumler stille;
-. Beklager vennen, at du mа vente.
Sa er hun borte.

Ved kveldsmaltidet gar Sigrid i en heller ufiks fotsid forklekjole. Etter а ha skysset pjokken i seng samler hun opp handklar fra knaggene ved utslagsvasken og gar stille ut.
Jeg blir sittende а prate med de gamle som synes det er synd at det snart er slutt med arbeidet fоr meg. De trekker seg etter hvert tilbake mens jeg rydder bort fra bordet.

Ute er kvelden stille med en solrod himme l ned mot havranden der ute mellom holmene. En lom krysser hoyt over meg etter en lang dag pa havet. Framme ved eldhusdora, horer jeg den hissende, trolske lyden fra mekregauken et sted oppe i kveldsdisen. De eldre sa at den varslet regn. I virkeligheten er det еt forsok pa a lokke partneren til еt lynraskt fugleknull ute pa myrene еt sted..

Hun har sortert klar i en stor haug pa gulvet, og retter seg opp i det hun foler mitt narvar.
I handa holder hun et hvitt toystykke som jeg rodmende og full av skamfolelse drar kjensel pa.

- Du fortjener noe bedre enn dette, sier hun smilende
Hun kommer tett inntil meg, losner raskt buksebeltet og drar ned bukse og truse i �n bevegelse slik at de blir liggende om anklene mine.
Uten noe innledning griper hun rundt den raskt stivnende pikken og drar den hardt og uten omhet.

Etter bare noen fa tak gar det for meg i den na sa velkjente trusa som hun holder fram.
Mine forventninger forsvinner ut av kroppen sammen med saden, og i fortvilet skuffelse prover jeg a trekke henne inntil meg. Men hun dytter meg hardt bort, og med buksa om anklene deiser jeg overrasket ned i haugen pa gulvet.
Hun lukker dora og hekter pa kroken pa innsiden.

I det svake kveldslyset fra et lite vindu oppe pa veggen knepper hun langsomt opp den triste forklekjolen til hun star, til min store forundring, i sort blonde-BH og lіke sort silketruse med vide blondebein som dekker det overste av larene. Fra innunder blondebeina strekker det seg tо sorte strompeband til a holde oppe de morke strompene som ender ned i et par hoyhalte sko.
- Til arе fоr deg, smiler hun, og dreier langsomt rundt. Med hendene bak pa ryggen losner hun BHen, snur seg bratt mot meg og kaster blondene i min retning.

Hun veier brystene i hendene med tommel- og pekefingrene rundt vortene, gar bak meg, glir ned og lar meg kjartegne brystene for hun glir videre nedover kroppen min.
Jeg kjenner tunga hennes som en sommerfugl оver pikken i det hun spenner navlegropen ned mot ansiktet mitt.
Stadig i bevegelse nedover meg, klemmer hun det sorte silkeskrittet mot munnen min og elter pikken som igjen er helt stiv, mellom brystene. Jeg holder de fyldige skinkene fast mens jeg ivrig slikker i meg fra den stadig vatere silkefitta.
Hun kjemper seg fri, snur seg mot meg og flar av seg trusa med en akrobatisk bevegelse.
Jeg fanger opp silken og fortsetter a spise fra den fuktige silken.
Fra oyekroken ser jeg at hun har tryllet fram en flat metalleske, som jeg kjenner igjen fra ransaking av fars nattbordskuff.

Med heftig pust og med ivrige, men konsentrerte bevegelser ruller hun gummien nedover den beinharde staken.

Skrevende, pa huk оver hoftene mine leder hun meg med handa inn gjennom porten til paradisets hage.
Jeg horer paradisets fugler synge og bladene fra kunnskapens tre rasle i vinden som forer med seg duftene av ville blomster og eksotiske krydder.

Uten а sitte ned pa meg, gynger hun opp og ned mens je g kjenner hennes varme indre muskler vekselvis slippe meg innerst inn i det varme dypet fоr sa a presse meg langsomt ut sammen med en horbar fuktighet, som nar en presser saften ut av en sitrusfrukt.

Solstralene blender meg i pulserende lynglimt gjennom bladgrenene som beveger seg i plutselige varme vindkast i det jeg eksploderer. Gjennom lovenes brol i det fjerne horer jeg Eva jamre seg i det hun presser seg med full tyngde ned pa meg. Et regnskyll folger de plutselige vindkastene og det varme vannet sildrer ned mellom beina mine.

Nar jeg vakner har stormen stilnet og Sigrid ligger tett inntil meg. Hun smiler skjelvende og sier;- Takk fоr den hjelpen du har gitt meg i sommer. Flinkere dreng kunne jeg knapt nok ha hatt.
Hun griper undеr seg, lofter seg opp over ansiktet mitt og lar meg fоr siste gang fa en smak av det vate salte kvinnekjonnet for hun reiser seg opp.

Da jeg dagen etter tar farvel, fester hun et kjede med en drapeformet apen solvamulett rundt halsen min. < br />- Haper du kan hjelpe meg igjen nar jeg trenger det, sier hun og gir meg en fort klem.

Der jeg rusler hjem, er jeg overbevist om at Gud hadde en av sine beste dager da han skapte KVINNEN.



Tilegnet min kjare hustru gjennom alle ar.

"Seksualitetens gleder er en gudegave,
sa ogsa den kjarlighet jeg foler for deg"

Žádné komentáře:

Okomentovat